Thursday, November 4, 2010

please say thanks!!!

hola2...maaflah bercuti sebentar dr berblogging...ada hal yg xdpt dielakkan...

apa yg perlu sy katakan di sini...bukan apa sgt...cuma ingin meluahkan rasa di hati...

apa ye perasaan kwn2 sekalian sekiranya kalau orang lain dah tolong kita mcm2...
perlu atau tidak utk kita ucapkan terima kasih???sedihhh tauuuu

bagi saya, mungkin kita akan cuba sedaya upaya utk membalas jasa baik org yg dah tolong kita mcm2...cthnye, bayar balik duit orang tu ke, or bayar duit myk ke or belanja makan ke...
but always bare in mind to say the simplest word " terima kasih"...

BUT kalau dat word pun awak dah xboleh ucap, perkara lain, i dun think so laa awak nak buat...
saya bukanlah nak sgt awak buat semua tu utk saya...tapi, kalau awak dah say thanks to me pom, dah cukup baik bagi saya utk menutup segala kekurangan itu.... :(

bukan nak mengungkit, but plssss laaa....penatttt tauuuu....
n i feel like ______ ...mungkin ini nasibku...
but to help u again??? saya akan pikir 100x dulu kot....

banyak lagi kerja lain saya boleh buat...

p/s= moga en.somi ku cepat2 baik demam... :(

2 comments:

Hazwani said...

Betul tu, so sad lah kalau tak ckp terima kasih tu. Macam usaha kita ni tak dianggap je. takpela puan lupekan jelah org mcm tu. hopefully bantuan puan tu nanti dibalas berganda2 baik utk puan dan suami.

Semoga suami puan cepat sembuh.

puan tria yuzi said...

tq so much...

xpelah mungkin mereka2 nih belum merasai kesusahan spt kita kot...

doakan2 en.somi sy cepat sembuh, nnt leh jalan2...long wiken nih...
amin2