Wednesday, February 9, 2011

365 hari mencari resepi...hihihi

Saya ada mengwishkan bahawa 1day saya nak beli 1 buku... BuKU ni adelah BUKU MASAKAN…buku nih top seller kt MPH…
Kalo korg xpercaya, pergilah MPH
"
"
"
"
"
"
~ 365 resepi~
 saya siap balut tauuuu!!!

Sape pnulisnye?
Jeng2…blogger terkenallah Chef Hanieliza…
Dia nih org ganu…dats y resepi2 dia memenuhi tekak saya yg ANAK yg dh xberape nak JATI GANU nih…
Saya mmg nakkkk sgt beli buku nih…tp xsempat2 gak…

Tiber2 1 hari mase tu jln2 *dating* ngn incik somi kt megamall ktn,
kami b2 masuk MPH…
N tiber2 somiku yg tersayang wat surprise….
Apekah???
Dia amek buku yg mmg saya nakkkk sgt tuhhhh…dia bg hadiah...hihihihi
Giler kauuuuu…. Makkkk sukeeeee sgtttttt

 Tq sayang…soooo exited!!!
Ayang sayang Bie!!!

Muke bangga saya sbb dpt present dr incik somi…
Saya doakan semoga saya semakin pandai masak mcm mama saya!!!

p/s= kalo korg nak bg hadiah kt kwn2 or sape2 jer, saya rasa buku nih ade nilai yg bagus...
1hari 1 resepi...cukuplah setahun...hehehehehe

7 comments:

wifenavy said...

He he.. bagus en hubby!!! bagi present ada makna tuh.. 1 hari 1 resepi mesti siap hidang atas meja ye ;b

Kancilbiru said...

betul...suka sangat dengan buku kak liza tu..resipi nya sempoi dan simple. yang penting pasti jadi...:)

puan tria yuzi said...

WN: tulah kak...dia nak saya masak hari2 lah tuh...hik3

KB: ade jugak ek?
bagusss kannn
simple but nice kann
:)

Three Musketeers said...

Perghhh, I shoud get this one for myself. After all, dah tinggal sendiri kena la belajar memasak...:)

puan tria yuzi said...

TM:u shud dear...
so simple to prepare e food to mr hubby...
senang sgt... :)

hanieliza said...

Salam..
terimakasih buat entry mengenai buku resepi 1 hari 1 resepi kakliza tuuu..
aceli kakliza bukan asal dari Terengganu tapi dari Kuala Lumpur..cuma dah duduk menetap di Terengganu 28 tahun...
kakliza mmg suka belajar masak..pastu cuba buat..so banyak resepi terengganu yang kakliza buat...
jadi kakliza harap tidak ada silap faham yer...
terimakasih.....

puan tria yuzi said...

wahhh kliza...
tenkiu sbb jenguk entry nih...
mohon maaf atas kesilapan tsbt yer.. :)