Tuesday, October 11, 2011

kisah di trafik light..

salam wbt kawan-kawanku sekalian...


alhamdulilah baru lepas lunch...kenyang...


cheerleader smiley


jangan tanya saya kena bayar berapa...hahahahhaha


of coss laa sebab kuantan nih makanan mahallll giler jugakkkk ok!


rasa-rasa makin nak dekat time nak bersalin, makin "semangat" ai makan...


DASATTTTTTTTT!!!


ok ok...sila diet!!


tadi bila nak balik opis, masa ai kat trafik light, ada satu kereta nih...


auntie cina (agak berumur) pakai baju xdok lengan hak drive kete tu...


kete bese-bese jer...kete lama...


nissan sunny kalo x silap ai lah...


tiba-tiba, datang 1 motor nih, ketuk tingkap kete dia....


ai yang kt sebelah nih pom dah saspen...


sekali dia bgtau kt auntie tu, pintu kereta dia xtutup rapat laa...


so, ai pun macam...


" wahhh baiknye penunggang motor tu"


ai xnampak sangat muka dia sebab pastu dia terus pegi jer...


tapi yang menarik hati ai adalah...


cuba u olsss teka ape auntie cina yg pakai baju xde lengan tu buat apa...


jeng jeng jeng 


bicycle emoticon


ai xtipu yer sebab ai nampak sendiri okeh


sekali dia pegang pen n tulis sumthing atas kertas...


i saspek dia tulis no.plet motorsikal tu


sebab nak beli no.ekor!!!!


hahahahahahhahah


manyak ong tuuuu...


auntie auntie....


boomer smiley





2 comments:

wifenavy said...

Boring2 stuck dlm traffic jem.. tengok gelagat org kdg2 hilang stress

nihadriz said...

ntah2 auntie tu takut peragut. so dia tulis no plet nak report kat balai polis? :P