Friday, August 3, 2012

Kemalangan MAUT dalam UIA? biarrr betikkkk???

Assalamualaikum wbt...

tengah hari nih... saya terbaca post adik junior di FB tentang kemalangan maut...dalam UIA...

wahhhh, dalam uia pon boleh eksiden ke??? 
biarrr betikkkk???

apa yang boleh saya kata, during my time pun 2002-2006, kereta dah banyak...parking pun sokmo full taww

sekarang apetah lagi...student sekarang kaya raya boleh bawak kereta jer sume tu...

tapi kemalangan nih, tak melibatkan kereta student pun... ia melibatkan bas dan pejalan kaki...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


huwaaaa, tengok gambar pun serammm....

semoga roh simati ditempatkan di kalangan orang beriman...

~al-fatihah~

Kredit kepada tuan punya blog yang hadir ke tempat kejadian kemalangan UIA 

"
"
"
"
p/s: rindu sangat kat The Garden of Knowledge dan Virtue... IIUM


1 comment:

akuamir said...

saye junior IIUM