Tuesday, March 15, 2011

berita pada hari ini....

hari nih mcm2 citer saya dengar...
cite gumbira sbb kawan2 seangkatan dpt nek pangkatttt...
tahniah yer korang!!!
so hepi 4 u ols....

sbb ape? sbb bile nek pangkat gaji pom naikkkkk
yahuuuuu mak leh makan freee sbb ade org belanjeee....yummyyyyy

saya nih kompem lambat lagik....confirm pom belum...
nak wat cemaner, jadi buruh kontrak lama sgt...hahhahahah

n saya juga menerima khabar anor fren will be leaving us 4 private sector...or shud i call as GLC...hahahhahah
if u read dis post, congrates dear...jgn lupekan kami di gomen ini...
4 sure u will learn new things n of cos...new boyfrend! hahahhahha

ape yg nak beleber pd hari ini???
xbyk laaa....

cume baru je submmit document 4 LHDN utk apply e-filling....
harap2 cik lhdn nnt reply asap yer....
xsabo nak declare gaji yg "banyakkkkk" nih....
hahhahahhahahhahahah

wahhhh, juga terbaca blog cik dya yg anjurkan contest....
insyallah, sbg juara pd contest yg lalu...saya nak join laa....insyallah!

ok beb, cekedaout!!! mahu sambung kerja plakkkkkk

adios amigossss

4 comments:

aishah said...
This comment has been removed by the author.
aishah said...

new boyfriend?i setia okeh!!

puan tria yuzi said...

ape salahnye cik ecah...pasang skandal ramai2 sket...hik3

MrsMeen said...

Tahniah la kepada yang bergembira tu!

Datin Sri, bila Datin ni nak buat give away plak?