Saturday, June 4, 2011

keje keje keje

hai kawan2 blogger sekalian...
adekah anda bz???
saya jugak bz....
penat turun naik kl sorg2...drive sorg...
sian baby...semoga awal kuat mcm mak awak yer baby...amin2....

esok plak nak kene g meeting stat pantai timur...adoilaaa....
belum buking hotel sbb bile kol hotel sume penuh....arghhh lantak ler....dh smp sane, pandai2 ler saya carik hotel nnt...malas nak kol hotel dah....
n again, sorg2 jugak coz husband xdpt ikut....kesian kesian kesian kannnn...

semalam pom saya balik umah dr opis dekat kol11  malam tauuu
bukan 11 pagi...

haaa, jgn igt keje gomen nih makan gaji buta tau...itu sgt tuduhan yg tidak berasas...kalo 10tahun dulu mungkin yer...tapi sekarang, sori morilahhh....sume mende nak urgent...makanya saya n bos saya n staf2 pom stay back...kami xde OT ke hapeke...keje percume sume tu...huhuhuhhuh

xpelah, since harini sabtu, saya nak berehat2 dulu...sambil men2 game...
tgu husband balik dr menebas n nak ajak jalan2 makan angin...hik3...

3 comments:

MrsMeen said...

betul tu datin sri.. kadang-kadang sakit hati jer bila org cakap keje gomen ni senang.. kamon la, mana ada keje yg senang, kan?? lg2 cam kita ni ha...

nihadriz said...

rini, biasa la tu... aku pernah je tido kat ofis nak siapkan tender. hari2 aku balik kul 11. weekend aku keje. ntah sape2 je cakap keje govt ni senang. yang selalu balik awal tu bukan pegawai tau. :P

zuwaidah said...

masa keje hotel dulu lagi la balik lewat, 7am to 11pm..almost everyday...saturday lagi laaa 12midnight...only sunday saja boleh r&r kat rumah, itupun kalau tak ada function or client nak jumpa huhuhuhu. sekarang fuhhhhhhhhhh lega keje 9-6pm saja..masa utk diri sendiri and keluarga lebih banyak seronok pula